St Louis sos de barbeque

de -Miti- in Pt. carne, 25 Sep 2011 | 4163 vizualizari

 

Eu stau departe,foarte departe,de sosurile din supermarketuri. Ma aventurez numai la cele cunoscute,cum ar fi sosul iute thailandez. Ca de obicei, imi fac ce se poate face de casa.

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente:
  •  1 cup ketchup 
  • 1/4 cup apa
  • 2-3 linguri de otet 
  • 1-2 linguri zahar (sau dupa gust)
  •  1 lingura de mustar 
  • 1lingurita de usturoi pudra 
  • 1/4 lingurita cayenne sau ardei iute
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA St Louis sos de barbeque:

 

Se pun toate ingredientele intr-o craticioara si se pun la foc mic.

Se tine cam 10 minute pe foc sau pana cand s-a evaporat toata apa si s-a format un sos.

Se ia de pe foc,se lasa sa se raceasca si se pune intr-un borcan sau container.

Se pastreaza la frigider.

E si mai bun a doua zi.

 

 

TIPS-URI

1

E si mai bun a doua zi.

COMENTARII (20)

-Miti- 1

04.10.2011, 08:58

criss bineinteles ca si pe restul

EmmaIoana 1

19.10.2011, 12:31

minunat, l-am facut si eu e superrrrrrrrrrrr

-Miti- 1

21.10.2011, 10:04

Emma,ma bucur ca ti-a placut si tie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D