St Louis sos de barbeque

de Mitinita in Pt. carne, 25 Sep 2011 | 6875 vizualizari

 

Eu stau departe,foarte departe,de sosurile din supermarketuri. Ma aventurez numai la cele cunoscute,cum ar fi sosul iute thailandez. Ca de obicei, imi fac ce se poate face de casa.

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente:
  •  1 cup ketchup 
  • 1/4 cup apa
  • 2-3 linguri de otet 
  • 1-2 linguri zahar (sau dupa gust)
  •  1 lingura de mustar 
  • 1lingurita de usturoi pudra 
  • 1/4 lingurita cayenne sau ardei iute
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA St Louis sos de barbeque:

 

Se pun toate ingredientele intr-o craticioara si se pun la foc mic.

Se tine cam 10 minute pe foc sau pana cand s-a evaporat toata apa si s-a format un sos.

Se ia de pe foc,se lasa sa se raceasca si se pune intr-un borcan sau container.

Se pastreaza la frigider.

E si mai bun a doua zi.

 

TIPS-URI

1

E si mai bun a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "St Louis sos de barbeque" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (20)

Mitinita 1

04.10.2011, 08:58

criss bineinteles ca si pe restul

EmmaIoana 1

19.10.2011, 12:31

minunat, l-am facut si eu e superrrrrrrrrrrr

Mitinita 1

21.10.2011, 10:04

Emma,ma bucur ca ti-a placut si tie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Champignonsoße(sos de Champignon)