Steak Sandwich

de xana in Sandvisuri, 10 Apr 2014 | 906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de carne de vitel de buna calitate (groasa cam 2cm)
  • 1 paine bagheta
  • 2-3 felii de cascaval
  • putin ardei rosu
  • putina ceapa
  • patrunjel proaspat
  • frunze de salata
  • margarina
  • ulei de masline
  • otet
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Steak Sandwich:

Carnea o dam cu sare, piper si ulei de masline si o punem pe grill pentru cca 6 minute pe fiecare parte(o puteti tine mai mult, daca nu va place roz in mijloc). Cand este gata o lasam sa se odihneasca timp de 10 minute acoperita cu folie de aluminiu. Dupa acest timp o taiem in feliute.

Taiem bagheta in doua si o ungem cu margarina amestecata u putin patrunjel tocat. Asezam pe una din jumatati cascavalul, apoi salata si carnea.

Taiem ardelul si ceapa in cubulete cat mai mici si amestecam cu patrunjel tocat, ulei de masline, otet si sare. Punem acest amestec deasupra carnii, pe mijloc.

 

 

COMENTARII (19)

xana 1

10.04.2014, 22:10

Multumesc!

Ubulika 1

16.04.2014, 09:25

Bya Ralu 1

25.04.2014, 21:19

hmmmmmmmmmm as papa si eu unul

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41