Stelturi de porc in bere neagra

de bucatelemele in Porc, 10 Ian 2014 | 1098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 stelturi de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • piper
  • 2 cepe mari
  • 2 mere
  • 4 cartofi
  • 1 cutie bere neagra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelturi de porc in bere neagra:

Stelturile de porc se parlesc si se spala. Amestecati usturoiul pisat cu oregano si piper negru si puneti toata compozitia peste stelturi uniform.
Se curata cele 2 cepe, se taie felii si se pun in tava ca un pat pentru stelturi. Asezati stelturile deasupra si dati la cuptorul incins bine cam 5 minute.

Intre timp curatati cartofii si merele si taiatile felii mai groase.Scoateti tava din cuptor si asezati cartofii si merele langa carne. Turnati berea peste carne si dati la cuptor pentru inca 2 ore la foc potrivit. Din cand in cand stropiti carnea cu zeama din tava.

 

COMENTARII (13)

diaconta 1

10.01.2014, 22:51

Bun venit
Buna mancare

Laly 1

10.01.2014, 23:56

Bun venit in cel mai minunat loc,cu cei mai minunati bucatarasi

MotanLaOale 1

11.01.2014, 00:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04