Stelute cu nuca si diferite alte seminte

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2014 | 3143 vizualizari

 

va invit sa incercati aceste stelute, sunt atat de gustoase incat greu te poti opri din rontait...
P.S. Si sunt cu dedicatie pentru Laura N. :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt
  • 1/2 pachetel drojdie proaspata
  • 150 ml apa calduta
  • 1 iaurt natural
  • cca 150 gr, nuca
  • cca 150 gr. seminte de floarea soarelui
  • cca 30 gr. seminte de in
  • faina cat cuprinde
  • sare dupa gust
  • 1 ou (pentru uns stelutele)
  • seminte de susan si sare grunjoasa pentru decorat stelutele
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu nuca si diferite alte seminte:

Maruntim nuca si semintele de in la robot.

Le amestecam cu semintele de floarea soarelui, apoi adaugam untul (la temperatura camerei, iaurtul, drojdia si apa calduta. Nu uitam sa punem si sare, dupa gust)

Amestecam ingredientele, adaugam faina cat cuprinde, pana obtinem un aluat foarte elastic, nelipicios.

Intindem pe masa de lucru infainata aluatul, decupam stelutele pe care le asezam apoi in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut, presaram sare grunjoasa si seminte de susan.

Dam tava la copt in cuptorul preincalzit la temperatura moderata si asteptam sa se rumeneasca stelutele.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

merg atat de bine cu bereee.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu nuca si diferite alte seminte" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rasucele cu cascaval si chimen