Stelute cu vanilie

de nyana in Prajituri, 23 Dec 2009 | 3521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g faina
  • 75g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150g unt
  • 2 picaturi esenta de vanilie
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu vanilie:

Se amesteca faina cu zaharul tos si zaharul vanilat. Se adauga esenta de vanilie si untul; cu mainile reci se framanta rapid aluatul. Se formeaza o bila de aluat se infasoara in folie transparenta si se introduce la frigider timp de 30 minute.

Se incinge cuptorul la 180 grade , pe planseta tapetata cu faina se intinde o foaie de aluat groasa de 4 mm; se decupeaza din ea cca 50 stelute  cu o forma speciala. Se aseaza pe tavi tapetate cu hartie de copt; se coc fursecurile la cuptor cca 12 minute. Se scot din tava si se la sa la racit. Se pudreaza cu zahar  pudra amestecat cu cuisoare macinate , sau cu cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

ionela2682 1

11.03.2010, 19:30

stelute ,stelute,frumoase stelute!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu gem de piersici-de post