Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se amesteca faina cu zaharul tos si zaharul vanilat. Se adauga esenta de vanilie si untul; cu mainile reci se framanta rapid aluatul. Se formeaza o bila de aluat se infasoara in folie transparenta si se introduce la frigider timp de 30 minute.
Se incinge cuptorul la 180 grade , pe planseta tapetata cu faina se intinde o foaie de aluat groasa de 4 mm; se decupeaza din ea cca 50 stelute cu o forma speciala. Se aseaza pe tavi tapetate cu hartie de copt; se coc fursecurile la cuptor cca 12 minute. Se scot din tava si se la sa la racit. Se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu cuisoare macinate , sau cu cacao.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult