Stelute sarate cu cascaval

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2013 | 4065 vizualizari

 

Multumesc Madi pentru reteta, sunt exceptionale ! Le-am facut de doua ori de cand le-ai postat !

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 200 gr margarina
  • 100 gr cascaval ras
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • Pentru uns :
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita lapte
  • sare grunjoasa
  • seminte de chimen, susan, mac
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute sarate cu cascaval:

Se amesteca margarina tinuta la temperatura camerei cu faina, cascavalul , galbenusurile si sarea. Omogenizam aluatul si-l lasam la rece 1 ora.

Intindem o foaie potrivit de groasa, decupam cu forma de stelute si asezam saleurile in tava in care am pus hartie de copt. Ungem cu galbenusul amestecat cu laptele si presaram sarea grunjoasa si semintele.

Se dau la cuptor la foc mediu 15 minute.


 

RETETA IN IMAGINI

Stelute sarate cu cascaval-0
Stelute sarate cu cascaval-1
Stelute sarate cu cascaval-2
Stelute sarate cu cascaval-3
Stelute sarate cu cascaval-4
Stelute sarate cu cascaval-5

COMENTARII (26)

Poliana 1

10.01.2013, 09:50

delicioase

Ela68 1

10.01.2013, 10:11

adry88 1

10.01.2013, 11:31

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04