Sticksuri de cascaval pane cu sos BBQ

de Oana in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2015 | 8125 vizualizari

 

Eu stiu ce mananc la micul dejun :) 

 

INGREDIENTE

  • cascaval Delaco Sofia – 200g.
  • oua – 1 buc.
  • pesmet – 200 g.
  • sare si piper – dupa gust
  • paprika dulce – 1 lingurita
  • cimbru proaspat – 2 crengute
  • oregano proaspat – 2 crengute
  • sos BBQ pentru servit
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sticksuri de cascaval pane cu sos BBQ:

Taiati cascavalul in felii groase de 1 cm si apoi in bastonase, tot de 1 cm grosime

Asezati sticksurile de cascaval pe un tocator si lasati-l la frigider cateva ore sau peste noapte

Amestecati pesmetul cu condimentele si verdeata tocata marunt si puneti amestecul intr-o punga de bucatarie

Bateti oul si treceti sticksurile de cascaval prin ou, apoi puneti-le in punga cu pesmet si scuturati bine de tot pana ce pesmetul se lipeste de ele

Scoateti sticksurile de cascaval si asezati-le pe tocator

Puneti mai mult ulei intr-o tigaie si lasati-l la incins

Adaugati sticksurile de cascaval si dupa ce s-au rumenit pe o parte intoarceti-le rapid si pe cealalta parte

Scoateti cascavalul pane pe servetele de bucatarie ca sa scurgeti excesul de ulei

Serviti sticksurile de cascaval cu sos BBQ

 

TIPS-URI

1

Puteti pune sticksurile de cascaval in congelator pentru 30 de minute, inainte de prajire, ca sa evitati topirea cascavalului

2

Cascavalul pane se rumeneste foarte repede pe o parte si trebuie intors rapid si scos apoi repede pe servetele de hartie

3

Cel mai bine este sa prajiti cate 2-3 sticksuri, nu toate deodata (pana le intoarceti pe toate pe partea cealalta, restul se pot topi si riscati sa se imprastie)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sticksuri de cascaval pane cu sos BBQ" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv