Stiuca cu legume

de anuta in Peste, 12 Mar 2016 | 3077 vizualizari

 

Fata de pescar fiind, am adaptat aceasta reteta in pas cu timpurile noastre moderne; simplu, delicios si de mare efect!!!

 

INGREDIENTE

  • O stiuca de aprox.1 kg,
  • 200 g amestec de legume (dupa preferinta),
  • ulei de masline,
  • o lingurita de amestec de ccondimente,
  • o lingurita de legume deshidratate fara sare,
  • un praf de sare,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu legume:

Se curata stiuca de solzi apoi se taie in partea de sus,pe spinare, indepartand cu grija spinarea si coastele pestelui.

Spalam bine pestele, il stropim cu ulei de masline, il saram si condimentam dupa gust.

Legumele daca sunt praospete se curata si se spala bine apoi se taie in cubuleter mici si se fierb in apa cu sare.

La fel procedam si cu cele congelate numai ca le dam in cateva clocote in apa cu sare apoi se scurg bine.

Umplem portofelul format la peste cu acste legume fierte apoi fixam partea de la coada cu 2 scobitori, sa nu curga legumele.

Se aseaza pestele intr-o tavita cu  partea taiata si umpluta cu legume in sus, stropim bine cu ulei de masline, presaram peste peste praful de legume deshidratate, mai turnam un pic de ulei intava si dam la cuptor cca 30 minute la foc potrivit pana se rumeneste usor pestele.

Se serveste cald dar este delicios si rece.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stiuca cu legume si vin alb la cuptor