Stiuca umpluta

de ianculubita in Peste, 10 Apr 2011 | 5180 vizualizari

 

Pentru ca sarbatorile Pascale se apropie,va recomand cateva retete,asa cum le pregatesc eu.

 

INGREDIENTE

  • 1stiuca mare
  • 3 oua
  • 1ceapa
  • miezul de la 1/2franzela inmuiat in lapte
  • 5 catei de usturoi
  • 1peste afumat(macrou dar poate fi si somon)
  • sare,piper
  • marar,patrunjel
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • 1ceasca supa de legume
  • 1ceapa
  • 1morcov

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca umpluta:

Stiuca curatata de solzi,branhiile scoase,o tai usor pe burta si cu atentie,trag pielea de pe carne,ajutandu-ma de un cutit cu varf rotund;

in dreptul aripioarelor,tai putin din carne,la fel si la coada iar la cap,tai sira spinarii si trag usor de ea pielea, o spal cu apa rece,o sarez si o las deoparte;

carnea scoasa,o dezosez cu mare atentie,la fel si macroul,le dau prin masina de tocat impreuna cu painea,ceapa,usturoiul si verdeata;

amestec cu ouale,condimentez,umplu stiuca si o cos la burta;

intr-o tava ingusta,fac un pat din legume taiate rondele(ceapa,morcov),pun stiuca deasupra,adaug 100ml ulei,100ml vin alb,1ceasca de supa de legume,sare si piper apoi dau tava la cuptor la foc moderat,20-30min.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Stiuca umpluta 97747
retete culinare - Stiuca umpluta 97748

COMENTARII (18)

Anamaria7 1

11.04.2011, 17:57

ce door mi-e de peste arata delicios

ianculubita 1

11.04.2011, 18:23

Da,este adevarat Mih(banuiesc Mihaela) rezulta o pasta;este bine si propunerea ta,sau eu cateodata din comoditate,fierb cateva minute totul,apoi carnea dezosata,o maruntesc si iese la fel de buna; succes!

adry88 1

06.05.2011, 15:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S