Strudel cu branza

de carmenvlad in Prajituri, 25 Ian 2011 | 2334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 pachet de foi de placinta
  • - 500 g branza dulce
  • - 250 g telemea de vaca
  • - 250 g cas
  • - 5 oua
  • - 4 linguri de zahar
  • - 2 pliculete zahar vanilat
  • - Stafide dupa preferinte
  • - Coaja de lamiie
  • - 2 linguri de gris
  • - 1 iaurt mic
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza:

- intr-un bol se amesteca branza dulce, telemeaua  si casul rase
- se adauga 4 oua, zaharul, coaja de lamiie, grisul, zaharul vanilat si stafidele 
- se amesteca toate ingredientele
- se desface pachetul de foi
- se ia o foaie si se unge cu ulei sau unt topit
- se adauga a doua foaie si se unge cu ulei
- se fac astfel trei foi
- se aseaza din compozitia de branza in capul foilor
- se ruleaza si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt
- se procedeaza la fel pana cand se termina foile
- dintr-un pachet de foi se fac 4 strudele
- se amesteca un ou cu un iaurt
- se ung strudelele cu aceasta compozitie
- se coc la foc potrivit 30 de minute
- se scoate tava de la cuptor si se tapeteaza cu zahar pudra

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Strudel cu branza 80615
retete culinare - Strudel cu branza 80638
retete culinare - Strudel cu branza 80639
retete culinare - Strudel cu branza 80641
retete culinare - Strudel cu branza 80642
retete culinare - Strudel cu branza 80643
retete culinare - Strudel cu branza 81126

COMENTARII (16)

Irina 1

28.01.2011, 22:36

ce bunatate, vreau si eu cu o canuta de laptic

Rux 1

28.01.2011, 23:07

Ce bun arata...servesc si eu pentru maine dimineata

elena1988 1

08.02.2011, 14:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21