Strudel cu branza si stafide

de Ela68 in Prajituri, 1 Aug 2013 | 3398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 400 gr branza de vaci
  • 100 gr smantana
  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 100 gr stafide
  • esenta de rom
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza si stafide:

Se amesteca ingredientele pentru umplutura, mai putin stafidele, care se pun la imnuiat in esenta de rom.

Le lasam aproximativ 30 minute si le punem peste amestecul de branza si ou.

Luam cate o foaie de placinta si o ungem cu ulei, adaugam o lingura cu umplutura ( trebuie sa ajunga pentru 12 bucati ), indoim laterelele si le ungem si pe acestea cu ulei si incepem sa rulam.

Indoim la capatul opus, pentru ca umplutura sa nu iasa si le asezam in tava in care am pus hartie de copt.

Abia spre final m-am prins de tehnica si mi-au iesit frumoase.

Acoperim tava cu folie de aluminiu, sa nu se usuce si le lasam sa se coaca 30 minute, apoi scoatem folia si le mai lasam 5 minute sa se bronzeze.

Ies 12 bucati, ca atatea foi am avut in pachet :-))). Pudram cu zahar si ...servim cu pofta !

 

RETETA IN IMAGINI

Strudel cu branza si stafide-0
Strudel cu branza si stafide-1
Strudel cu branza si stafide-2
Strudel cu branza si stafide-3
Strudel cu branza si stafide-4
Strudel cu branza si stafide-5
Strudel cu branza si stafide-6
Strudel cu branza si stafide-7
Strudel cu branza si stafide-8

COMENTARII (16)

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

01.08.2013, 20:04

Ce bun

Ela68

Ela68 1

02.08.2013, 08:51

Multumesc fetelor

diaconta

diaconta 1

02.08.2013, 14:57

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!