Strudel cu carne

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2015 | 12648 vizualizari

 

De seara,repede sa nu ne incingem langa cuptor

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foietaj
  • 280 g carne tocata
  • 3 morcovi mici
  • 2 cepe de apa(nu foarte mari)
  • 1/2 ardei gras rosu
  • marar
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu carne:

Curatam morcovul si il radem pe razatoarea mica,ceapa o taiem marunt iar ardeiul cubulete mici.Legumele le amestecam cu carnea,adaugam sare si piper dupa gust si punem amestecul intr-un tuciulet in care am incins ulei.Calim amestecul pana se inmoaie ardeiul,apoi scoatem din tuciules,avem grija sa scurgem bine de ulei.Adaugam mararul tocat si un ou intreg si albusul de la al doilea ou,omogenizam.Impartim aluatul in 8 bucati,asezam pe fiecare amestecul de carne si legume,pliem fiecare strudel si cu o furculita apasam marginile sa nu se desprinda la copt.Crestem fiecare strudel si-l ungem cu galbenus de ou.dam tava la cuptorul preincalzit,cand incep sa se rumeneasca sunt gata.Le scoatem din cuptor si le servim cu sos de rosii.Sunt bune si reci,asta daca mai apuca sa se raceasca....

TIPS-URI

1

sub tava cu strudele se pune un vas cu apa,sa nu se arda pe fund strudele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

28.07.2015, 13:41

Ce buna tre sa fie

Bya Ralu 1

28.07.2015, 15:08

arata foarte bine

reisnaor_2006 1

29.07.2015, 09:55

o bunatate

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri sarate cu branza si ceapa verde