Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 1008 vizualizari

 

stiu ca toata lumea ma va refuza, e tarzie ora..... dar nu-i nimic, va astept dimineata la micul dejun! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (450gr)
  • o mana de paste fainoase fierte (eu le-am avut fierte a din ziua anterioara)
  • 1/2 cutie branza Ceva Fin de la Delaco
  • cascaval Delia cca 100 gr.
  • busuioc verde tocat
  • 1 ou pentru uns,
  • seminte de in pentru decor
  • sare supa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia:

Intindem aluatul foietaj pe masa de lucru.

Ungem suprafata aluatului cu crema Ceva Fin de la Delaco.

Cascavalul se taie bucati, se adauga peste aluatul uns cu Ceva Fin.

Asezam pe toata suprafata aluatului paste fainoase ramase din ziua anterioara si pastrate la frigider.

Presaram busuioc verde tocat marunt (spalat in prealabil).

Rasucim aluatul cu umlutura, ca la rulada, il punem intr-o tava unsa cu ulei.

Ungem strudelul cu ou batut, presaram seminte de in si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia 260079
retete culinare - Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia 260080
retete culinare - Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia 260081
retete culinare - Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia 260083
retete culinare - Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia 260084
retete culinare - Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia 260085
retete culinare - Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia 260088

COMENTARII (8)

Lia_ 1

15.09.2013, 08:17

asta ai postat-o dupa ce m-am culcat ca acu o vad

cam multe calorii dar pt copii si oamenii f activi devine ok

adry88 1

15.09.2013, 11:24

place mult

Rocsi 1

15.09.2013, 12:30

Ce bun este

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S