Strudel cu ciocolata si capsuni

de noiinbucatarie in Prajituri, 2 Iun 2016 | 672 vizualizari

 

Daca este cu ciocolata si capsuni, sigur este delicios! Nu-i asa? Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/strudel-cu-ciocolata-si-capsuni/

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj( 400 g)
  • 100 g crema de ciocolata
  • 100 g capsune
  • zahar pudra

Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu ciocolata si capsuni:

Mai intai lasam aluatul la dezghetat. Apoi, cu ajutorul unui pahar taiem cercuri din aluat.

Capsunile le taiem marunt.

Punem pe cate un cerc putina ciocolata, adaugam capsune taiate, apoi il acoperim cu alt cerc si cu ajutorul unei furculite presam capetele de jur imprejur.

Dam la cuptorul preincalzit pentru aprox. 20 de minute sau pana cand se rumenesc frumos.

Cand sunt calde, le pudram cu zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

Puteti elimina ciocolata si sa le faceti doar cu capsune.

2

Puteti sa le trasati dungute cu ciocolata deasupra.

RETETA IN IMAGINI

Strudel cu ciocolata si capsuni-0
Strudel cu ciocolata si capsuni-1
Strudel cu ciocolata si capsuni-2
Strudel cu ciocolata si capsuni-3
Strudel cu ciocolata si capsuni-4
Strudel cu ciocolata si capsuni-5
Strudel cu ciocolata si capsuni-6
Strudel cu ciocolata si capsuni-7
Strudel cu ciocolata si capsuni-8

COMENTARII (13)

Rocsi 1

02.06.2016, 20:29

Mmmm, ce delicioaseeeee!

mirela0911 1

03.06.2016, 09:35

Vreau și eu!

noiinbucatarie 1

03.06.2016, 15:11

avem, avem!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04