Strudel cu mere

de Tabita _ in Dulciuri, 28 Mar 2014 | 3344 vizualizari

 

Este o reteta usor de facut si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj (275 g)
  • 2 mere
  • zahar
  • scortisoara
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere:

Se scoate aluatul din frigider.

Se spala merele, se curata de coaja, se dau pe razatoare si se amesteca cu zahar si scortisoara. 

Se taie aluatul in dreptunghiuri.

Se pune umplutura pe fiecare dreptunghi si se ruleaza.

Se aseaza strudelele pe tava tapetata cu hartie de copt.

Se da tava la cuptorul preincalzit la 180-190°C pentru 15-20 de minute pana se rumenesc usor deasupra.

Cand se scot din cuptor, se pudreaza cu zahar pudra si se servesc.

TIPS-URI

1

Se pot folosi diverse umpluturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

MIUTA 1

28.03.2014, 12:25

laura_n 1

28.03.2014, 16:45

Lia ))

laura_n 1

28.03.2014, 16:45

foarte bune! eu tai merele cubulete foarte mici, imi place sa le simt

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ștrudel cu mere și nuci