Stufat de miel

de ralu_ca in Oaie, 17 Mai 2013 | 17295 vizualizari

 

Chiar daca a trecut Pastele...la anul vine din nou cu....bunatati !

 

INGREDIENTE

  • coaste de miel
  • 4-5 legaturi ceapa verde
  • 3-4 legaturi usturoi verde
  • 1 cutie rosii decojite
  • sare, piper
  • ulei
  • 1 legatura marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Spalam coastele cu apa rece foarte bine. Ceapa verde si usturoiul se curata si se taie marunt. Intr-o tigatie prajim coastele in ulei, pe ambele parti. Scoatem coastele si in acelasi ulei calim ceapa si usturoiul. Cand acestea s-au inmuiat se adauga rosiile decojite pe care le-am dat prin robot si lasam sa fiarba 15 minute. Se adauga sare si piper si mai lasam inca 5 minute.

Coastele prajite le asezam intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei, deasupra punem sosul din ceapa si usturoi. Se acopera si se baga la cuptorul preincalzit pentru approx 20 minute.

Dupa ce scoatem din cuptor presaram pe deasupra cu marar tocat marunt. Se poate asezona cu salata verde.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Stufat de miel 229053
retete culinare - Stufat de miel 229054
retete culinare - Stufat de miel 229055
retete culinare - Stufat de miel 229056
retete culinare - Stufat de miel 229057
retete culinare - Stufat de miel 229058
retete culinare - Stufat de miel 229059
retete culinare - Stufat de miel 229060
retete culinare - Stufat de miel 229061
retete culinare - Stufat de miel 229062
retete culinare - Stufat de miel 229063

COMENTARII (5)

adry88 1

17.05.2013, 21:59

bun

Rocsi 1

17.05.2013, 22:01

Fain tare

laura_n 1

18.05.2013, 17:47

arata de...milioane!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S