Stufat de miel si reteta nr. 100

de Rahela Velicu in Oaie, 27 Apr 2016 | 3782 vizualizari

 

Reteta de Pasti foarte gustoasa, numai mirosul de usturoi cu miel la cuptor este...nemaipomenit. Miroase pe toata scara :) Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/stufat-de-miel/

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  • 5-6 fire de usturoi verde
  • 5 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • oregano
  • marar verde
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel si reteta nr. 100:

Am spalat carena de miel si am pus-o in cratita.

Usturoiul il taiem rondele mici si il punem peste carnea de miel( puteti sa il tocati si fasii mai mari).

Pasta de tomate o dizolvam in apa si o punem peste carne, adaugam sare si piper dupa gust.

Punem foi de dafin si presaram oregano. Dam la cuptor pentru 50-60 de minute. Cand este gata, adaugam mararul si patrunjelul tocate marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti cali putin usturoiul, daca doriti.

2

Puteti adauga si diferite condimente pentru miel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel si reteta nr. 100" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

28.04.2016, 20:00

La mai multe retete!

Rahela Velicu 1

28.04.2016, 20:55

Merci!

CameliaR 1

12.05.2016, 12:28

Felicitari! La cat mai multe retete!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel gatita la 140 de grade