Stufat de miel si reteta nr. 100

de noiinbucatarie in Oaie, 27 Apr 2016 | 1776 vizualizari

 

Reteta de Pasti foarte gustoasa, numai mirosul de usturoi cu miel la cuptor este...nemaipomenit. Miroase pe toata scara :) Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/stufat-de-miel/

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  • 5-6 fire de usturoi verde
  • 5 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • oregano
  • marar verde
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel si reteta nr. 100:

Am spalat carena de miel si am pus-o in cratita.

Usturoiul il taiem rondele mici si il punem peste carnea de miel( puteti sa il tocati si fasii mai mari).

Pasta de tomate o dizolvam in apa si o punem peste carne, adaugam sare si piper dupa gust.

Punem foi de dafin si presaram oregano. Dam la cuptor pentru 50-60 de minute. Cand este gata, adaugam mararul si patrunjelul tocate marunt.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti cali putin usturoiul, daca doriti.

2

Puteti adauga si diferite condimente pentru miel.

RETETA IN IMAGINI

Stufat de miel si reteta nr. 100-0
Stufat de miel si reteta nr. 100-1
Stufat de miel si reteta nr. 100-2
Stufat de miel si reteta nr. 100-3
Stufat de miel si reteta nr. 100-4
Stufat de miel si reteta nr. 100-5
Stufat de miel si reteta nr. 100-6
Stufat de miel si reteta nr. 100-7
Stufat de miel si reteta nr. 100-8

COMENTARII (12)

Rocsi 1

28.04.2016, 20:00

La mai multe retete!

noiinbucatarie 1

28.04.2016, 20:55

Merci!

Camelya 1

12.05.2016, 12:28

Felicitari! La cat mai multe retete!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04