Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
A aparut leurda proaspata si a trebuit sa scap de cea din congeletor. Este un stufat inspirat dupa Miuta si este foarte bun!
Se pun pulpele la prajit intr-o cratita in ulei 4-5 minute pe toate partile.
Se pune si ceapa uscata, curatata si tocata, si se mai caleste 3-4 minute.
Se presara vegeta si piper.
Se pune apa si se lasa sa fiarbe 15 minute.
Ceapa verde se curata, se spala, se taie la 3-4 cm si se pune in cratita.
Se pune si leurda, se completeaza cu apa si se lasa la fiert inca 10-15 minute.
Se pun rosiile taiate si pasta de bulion si se da in clocot.
Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 10-15 minute, pana scade sosul si se rumeneste frumos.
Se potriveste de gust cu sare si piper si este gata.
Se serveste calda.
Pofta Buna!
1
Mie mi s-a parut mai bun decat stufatul clasic cu usturoi verde.
2
Daca se foloseste leurda proaspata trebuie curatata de codite si spalata bine.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult