Stufat din coaste de ied

de Ina in Mancaruri cu carne, 7 Noi 2012 | 12022 vizualizari

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

07.11.2012, 21:10

bun bun

Mitinita 1

07.11.2012, 21:11

mega salivez aici

Ela68 1

07.11.2012, 21:18

super, parca simt si mirosul !

Bucataras Medi 1

07.11.2012, 21:21

wow...............place mult iedul!

Ina 1

07.11.2012, 21:23

si-i atat de dulce si fraged...

alba_zori 1

07.11.2012, 21:27

ce bunatate,imi faci o pofta

diaconta 1

07.11.2012, 21:28

nu-i berbecut cum scrie la horosmop,dar bun o fi si asta

Merisor 1

07.11.2012, 21:29

N-am mancat ied, dar la cum arata la tine tare m-as incumeta!

Ina 1

07.11.2012, 21:31

iedul este mai fraged si mai dulce. Si nici nu miroase carnea

T I M E A 1

07.11.2012, 21:33

cred ca ma las pe mana ta si gust si eu

Ina 1

07.11.2012, 21:34

Timea, cu maare drag

Lau 1

07.11.2012, 21:36

Rocsi 1

07.11.2012, 21:50

Ina 1

07.11.2012, 22:16

Lau
Rocsi

ANNA_46 1

08.11.2012, 00:40

Ce bine arata mancarica

Denissa 1

08.11.2012, 07:12

Arata foarte bine

adry88 1

08.11.2012, 15:04

gustoasa

Sim0na 1

08.11.2012, 18:30

Daca reteta nu-i expirata, spune-mi te rog, unde ai gasit usturoi verde ca mor de pofta!!!
Si daca tot mi-ai omorat simturile.. ma duc sa beau o cana de apa!

Ina 1

08.11.2012, 18:44

ceapa si usturoi verde au taranii cu solarii si marar, care acum e mai rar

madi_marin 1

08.11.2012, 19:44

vaaaaai....cat imi plaaaace....

- Andreea - 1

08.11.2012, 19:50

cine e gospodar are tot anul

Sim0na 1

09.11.2012, 22:27

Si in zona noastra sunt solarii, dar astia pun alte alea.. Voi incerca sa pun eu in jardiniere..

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 15:19

oanapl 1

07.04.2018, 15:31

Ce bunatate! Nici eu n-am mancat ied pana acum, dar neaparat vreau sa-l incerc daca spui ca e dulce si fraged!

Rahela Velicu 1

29.04.2021, 23:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel