Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pt. aceasta reteta m-am inspirat de aici: http://www.bucataras.ro/retete/stufat-de-pui-7679.html. Multumesc Miha pt. reteta...Simplu si mai ales DELICIOS!
-pieptul de pui il taiem cuburi si il punem la rumenit in cateva linguri de ulei; cand carnea a prins o culoare frumoasa, aurie, punem aprox. 200 ml. de apa si lasam sa fiarba la foc mic;
-ceapa si usturoiul verde le taiem in bucatele cam de marimea unui deget aratator si le calim in putin ulei; apoi le punem peste carne;
-adaugam si sucul de rosii, si lasam sa fiarba pana ce sosul scade si carnita este facuta;
-la final adaugam mararul tocat marunt, marunt, si potrivim gustul de sare si piper si stufatul de pui este gata!
POFTA BUNA!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult