Stufat din piept de pui

de ArianaBala in Pui, 14 Mai 2012 | 3227 vizualizari

 

Pt. aceasta reteta m-am inspirat de aici: http://www.bucataras.ro/retete/stufat-de-pui-7679.html. Multumesc Miha pt. reteta...Simplu si mai ales DELICIOS!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 10 fire mari de ceapa verde
  • 5 fire mari de usturoi verde
  • 1 legatura marar verde
  • 300 ml suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat din piept de pui:

-pieptul de pui il taiem cuburi si il punem la rumenit in cateva linguri de ulei; cand carnea a prins o culoare frumoasa, aurie, punem aprox. 200 ml. de apa si lasam sa fiarba la foc mic;

-ceapa si usturoiul verde le taiem in bucatele cam de marimea unui deget aratator  si le calim in putin ulei; apoi le punem peste carne;

-adaugam si sucul de rosii, si lasam sa fiarba pana ce sosul scade si carnita este facuta;

-la final adaugam mararul tocat marunt, marunt, si potrivim gustul de sare si piper si stufatul de pui este gata!

POFTA BUNA!

 

RETETA IN IMAGINI

Stufat din piept de pui-0
Stufat din piept de pui-1
Stufat din piept de pui-2
Stufat din piept de pui-3
Stufat din piept de pui-4
Stufat din piept de pui-5
Stufat din piept de pui-6
Stufat din piept de pui-7

COMENTARII (26)

ArianaBala

ArianaBala 1

15.05.2012, 19:14

Va multumesc frumos! Sa incercati reteta pt. ca este foarte simpla si extrem de delicioasa!

ArianaBala

ArianaBala 1

15.05.2012, 19:15

Simona eu mi-am pus si la congelator cateva pungute cu ceapa si usturoi verde (special pt. stufat), sa ne putem bucura de el si in timpul iernii

Bya Ralu

Bya Ralu 1

11.06.2012, 11:19

minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!