Stufat din piept de pui

de ArianaBala in Pui, 14 Mai 2012 | 6818 vizualizari

 

Pt. aceasta reteta m-am inspirat de aici: http://www.bucataras.ro/retete/stufat-de-pui-7679.html. Multumesc Miha pt. reteta...Simplu si mai ales DELICIOS!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 10 fire mari de ceapa verde
  • 5 fire mari de usturoi verde
  • 1 legatura marar verde
  • 300 ml suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat din piept de pui:

-pieptul de pui il taiem cuburi si il punem la rumenit in cateva linguri de ulei; cand carnea a prins o culoare frumoasa, aurie, punem aprox. 200 ml. de apa si lasam sa fiarba la foc mic;

-ceapa si usturoiul verde le taiem in bucatele cam de marimea unui deget aratator  si le calim in putin ulei; apoi le punem peste carne;

-adaugam si sucul de rosii, si lasam sa fiarba pana ce sosul scade si carnita este facuta;

-la final adaugam mararul tocat marunt, marunt, si potrivim gustul de sare si piper si stufatul de pui este gata!

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

ArianaBala 1

15.05.2012, 19:14

Va multumesc frumos! Sa incercati reteta pt. ca este foarte simpla si extrem de delicioasa!

ArianaBala 1

15.05.2012, 19:15

Simona eu mi-am pus si la congelator cateva pungute cu ceapa si usturoi verde (special pt. stufat), sa ne putem bucura de el si in timpul iernii

Bya Ralu 1

11.06.2012, 11:19

minunat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui