Stufat din piept de pui

de Bucataras Medi in Pui, 16 Mai 2010 | 6262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .2 piepti de pui dezosati
  • .8-10 fire de ceapa
  • .8-10 fire de usturoi
  • . 1 pahar de vin alb
  • .ulei
  • .piper boabe
  • .2-3 foi de dafin
  • .1 legatura marar
  • .1 legatura patrunjel
  • .1/2 l suc de rosii
  • .sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat din piept de pui:

Pieptul de pui se taie fisiute sau cuburi, se spala , se lasa la scurs, se sareaza si se rumeneste in uleiul  incins.Cand sunt gata rumenite bucatile de pui se scot cu ajutorul unei palete pe o farfurie si se tin la cald .In uleiul in care am rumenit bucatile de carne se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt .Cand aceste sunt gata  se stinge cu vin, se adauga putina apa si apoi bucatile de carne,piperul boabe,foile de dafin.Se lasa sa dea in cateva clocote dupa care se adauga sucul de rosii, mararul taiat marunt si se potriveste de sare si piper.Se lasa sa scada bine sosul , se trage de pe foc si se aromatizeaza cu patrunjel verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bucataras Medi 1

19.05.2010, 16:58

nadina, din cauza ta nu mi-a mers calculatorul ................ asa ca astazi fara papa

Bucataras Medi 1

19.05.2010, 16:59

ela, am primit mp ,am raspuns numai ca din gresala l-am expediat in alta parte si numai dupa aia mi-am dat seama...........sunt indragostita ,nu?

Bucataras Medi 1

19.05.2010, 17:00

da, pusik merge ci mamaliguta...................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de vara in plina iarna