Suberec

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 17155 vizualizari

 

O reteta tipica regiunii in care locuiesc!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1 cana apa
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • 2-3 lg ulei
  • faina
  • Pentru umplutura
  • carne tocata amestec
  • 1 ceapa mare
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suberec:

Mai intai preparam aluatul din ingredientele de mai sus ,framantam cat sa iasa un aluat potrivit de tare

-calim ceapa in cateva linguri de ulei dupa care adaugam si carnea si tinem pana scade lichidul care-l va lasa,saram si piperam

-aluatul il portionam in opt bucati pe care le vom intinde in foaie subtire,punem compozitia de carne in fiecare si formam niste portofele ale caror capete le vom apasa cu furculita, daca nu avem rotita zimtata

-se prajesc pe ambele parti in ulei incins

Daca ti-a placut reteta noastra "Suberec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

retetepersane 1

04.11.2010, 21:01

Felicitari, arata delicios!!

onuta 1

04.11.2010, 22:48

pansy1 1

04.11.2010, 22:59

eu am invatat sa fac aceasta placinta de la gazda mea tataroica de la mare.reteta originala e fara praf de copt si fara ulei.ea punea totusi o lumatate de cub de drojdie la 1 kg de faina,sare si apa calduta.cat despre umplutura,reteta fiind de provenienta musulmana se umple cu carne de pui,vaca sau oaie condimentata neaparat si cu menta,sau telemea de oaie.iar uleiul trebuie sa fie foarte incins. ca ele sa se umfle.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Şuberec (Çiğ Börek)