Suberec (Placinta turceasca)

de Patricia Iordache in Porc, 17 Apr 2013 | 41430 vizualizari

COMENTARII (48)

Angelina_Elena 1

17.04.2013, 10:57

imi place!!

Rocsi 1

17.04.2013, 11:01

Mmm ce bunatate!

Lavinia 1

17.04.2013, 11:17

Trebuie sa le incerc si eu neaparat !

Alina26 1

17.04.2013, 12:34

ce bune trebuie sa fie!!!!!

Alinutza80 1

17.04.2013, 13:11

babi5 1

17.04.2013, 13:27

CookieMonster 1

17.04.2013, 15:33

Imi place

Micutza Luana 1

17.04.2013, 17:38

super

Bya Ralu 1

17.04.2013, 18:35

ce bine arata

Lau 1

17.04.2013, 20:38

nun

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 22:00

Fetelor...multumesc mult!

ionela2682 1

18.04.2013, 06:56

Ce-mi plac..si eu le preper tot asa!!!!

Aurelia 07_07 1

18.04.2013, 07:17

Buna ,buna

Miha 1

18.04.2013, 08:24

ce placinte bune stie sa faca fata asta cu codite...

Patricia Iordache 1

18.04.2013, 08:49

Dragele mele...multumesc

Cristin73 1

18.04.2013, 09:55

Șuberek cu carne de PORC! Hm...
Sa mori de ras. Zi-le placinte cu carne, langoși cu carne... sau cum vrei altfel. Dar nu șuberek. Mai știu eu pe cineva care a comandat la un restaurant arabesc kebap cu porc si... stupoare!

COSTEO 1

18.04.2013, 11:10

Arata bestial! vreau si eu o portie

nilgun 1

18.04.2013, 11:25

suberek cel mai bun iese cu carne de vita si oaie

crissvalentina 1

18.04.2013, 12:03

arata super...trebuie sa le incerc si eu cat de curand

Tuxedo 1

18.04.2013, 15:57

am mancat cu branza, sunt colosale, vreau mereu din astea !!!

ralu_ca 1

18.04.2013, 19:57

delicioasa

floryssunga 1

07.07.2013, 14:51

super bune. prima data le/am mancat la Constanta,t in Bucuresti le gasesti intr/un singur loc la Piata Veteranilor au si cu branza.

Krystyan Trendy 1

06.05.2014, 12:30

interesanta reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne