Cum se face sucul de rosii condimentat

de RuxyRux in Bulion, 5 Oct 2012 | 8066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 35 kg rosii
  • sare dupa gust
  • piper verde
  • piper alb
  • foi de dafin
  • ienibahar macinat
  • coriandru boabe macinate
  • cimbru
  • boia dulce
  • zahar brun dupa gust
  • pudra de usturoi
  • maghiran
  • salvie
  • patrunjel uscat
  • busuioc
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se face sucul de rosii condimentat:

Cum se face sucul de rosii . Rosiile le-am spalat si le-am pus la blender( cu tot cu coaja), avem nevoie de un blender bun puternic care transforma rosiile intr-o pasta fina.

Am pus totul in 3 oale mari de 15 kg la foc mic. Am lasat sa fiarba la foc mic impreuna cu condimentele, zaharul si sarea. Eu nu pot sa va dau cantitati exacte de condimente pentru ca am facut totul dupa gust. Am pus si am gustat pana mi-a placut foarte mult rezultatul.

Sucul trebuie sa fie dulce acrisor si usor condimentat. Daca il doriti  iute puteti adauga chilli.  Se fierbe sucul in jur de o ora pana dispare spuma de la suprafata. Sticlele se spala foarte bine, apoi se oparesc, dupa care trecem la umplerea lor. Se pune capacul si nu se desfac decat in momentul folosirii si apoi se vor tine la frigider. In rest se pot depozita in camara sau intr-o cutie, invelite intr-o patura pe terasa. Se foloseste la supe, ciorbe, pizza, etc...

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face sucul de rosii condimentat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii