Suc natural cu pulpă de portocale

de CulinaryRainbow in Love Smoothies, 9 Dec 2015 | 824 vizualizari

Voteaza

 

Să vezi și să nu crezi! Este totuși iarnă și acum avem nevoie de vitamina C mai mult ca oricând. Nici potasiul, magneziul și antioxidanții nu-s de neglijat, așa că un suc de portocale e ideal. 


Blenderul personal Blend Active Pro de la Breville îmi permite să pregătesc de la cele mai sofisticate smoothie-uri până la cele mai simple sucuri naturale. Are o putere de 300W, se manevrează prin simpla apăsare a unui buton, are un capac sport și se curăță extrem de ușor. Ba mai mult, recipientul este fabricat din Tritan Copolyester fără BPA, este rezistent termic și la șocuri, nu împrumută mirosuri și se potrivește perfect inclusiv  în suporturile de mașină sau biciclete.

 

INGREDIENTE

  • două portocale
  • 150 ml apă plată
  • zeamă de lămâie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc natural cu pulpă de portocale:

Desigur, e lesne de-nțeles cum se pregătește, nu e mare filosofie, dar ceea ce mă încântă este faptul că nu mai trebuie să risipesc bunătate de pulpă în storcătorul de fructe.

Am curățat portocalele, inclusiv de membrana albă (se curăță foarte ușor cu ajutorul unui cuțit ).

Am pus pulpa fructelor, zeama de lămâie și apa în recipientul blenderului Breville Active Pro, iar după ce am conectat blenderul la sursa de energie electrică și am montat capacul cu lame din inox, am apăsat butonul. Nu știu să fi trecut 7-8 secunde până l-am amețit bine.

Dar știu că l-am savurat cu mare plăcere!

 

TIPS-URI

1

Am obținut un suc cu pulpă întreagă și am respectat și regula hidratării corecte folosind apă. Pot să-i pun capacul sport și-l iau cu mine oriunde. 500 de ml de vitamine și energie pentru un început de zi exemplar! Parcă mi s-a făcut deja sete. :)

RETETA IN IMAGINI

Suc natural cu pulpă de portocale-0
Suc natural cu pulpă de portocale-1
Suc natural cu pulpă de portocale-2

COMENTARII (8)

Camelya 1

09.12.2015, 10:34

Rocsi 1

09.12.2015, 20:58

Imi place

CulinaryRainbow 1

13.12.2015, 00:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04