Suc natural cu pulpă de portocale

de Rita Ilies in Love Smoothies, 9 Dec 2015 | 9639 vizualizari

Voteaza

 

Să vezi și să nu crezi! Este totuși iarnă și acum avem nevoie de vitamina C mai mult ca oricând. Nici potasiul, magneziul și antioxidanții nu-s de neglijat, așa că un suc de portocale e ideal. 
Blenderul personal Blend Active Pro de la Breville îmi permite să pregătesc de la cele mai sofisticate smoothie-uri până la cele mai simple sucuri naturale. Are o putere de 300W, se manevrează prin simpla apăsare a unui buton, are un capac sport și se curăță extrem de ușor. Ba mai mult, recipientul este fabricat din Tritan Copolyester fără BPA, este rezistent termic și la șocuri, nu împrumută mirosuri și se potrivește perfect inclusiv  în suporturile de mașină sau biciclete.

 

INGREDIENTE

  • două portocale
  • 150 ml apă plată
  • zeamă de lămâie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc natural cu pulpă de portocale:

Desigur, e lesne de-nțeles cum se pregătește, nu e mare filosofie, dar ceea ce mă încântă este faptul că nu mai trebuie să risipesc bunătate de pulpă în storcătorul de fructe.

Am curățat portocalele, inclusiv de membrana albă (se curăță foarte ușor cu ajutorul unui cuțit ).

Am pus pulpa fructelor, zeama de lămâie și apa în recipientul blenderului Breville Active Pro, iar după ce am conectat blenderul la sursa de energie electrică și am montat capacul cu lame din inox, am apăsat butonul. Nu știu să fi trecut 7-8 secunde până l-am amețit bine.

Dar știu că l-am savurat cu mare plăcere!

TIPS-URI

1

Am obținut un suc cu pulpă întreagă și am respectat și regula hidratării corecte folosind apă. Pot să-i pun capacul sport și-l iau cu mine oriunde. 500 de ml de vitamine și energie pentru un început de zi exemplar! Parcă mi s-a făcut deja sete. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc natural cu pulpă de portocale" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Smoothie de banane, visine si menta