Sufle de legume"Arlechino"

de Bunica in Mancaruri de legume, 17 Aug 2011 | 5853 vizualizari

 

Sufle de legume"Arlechino", o mancare buna atat rece cat si calda

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 3 dovlecei
  • 4 rosii
  • 3 ardei galbeni
  • 4 cartofi
  • 175 ml. ulei
  • 400 g. cascaval
  • sare, piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufle de legume"Arlechino":

Preparare Sufle de legume"Arlechino"

Se spala vinetele, se taie rondele groase de 0,5 cm. se sareaza si se lasa pentru 10 min. intr-un bol.

Se spala dovleceii si se taie rondele. 

Ardeii se spala si se taie fasii. Rosiile se spala si se taie rondele mai groase. 

Cartofii se curata , se spala si se taie rondele

Cascavalul se taie felii.

Feliile de vinete  se spala , se usuca si se calesc in ulei, pe ambele parti( sa fie usor rumenite).

Intr-un vas termorezistent , uns cu ulei, se intercaleaza feliile de cascaval cu cele de vinete, rosii, cartofi ,dovlecei si ardei. Daca mai raman felii de cascaval se pun deasupra.

Se condimenteaza si se dau la cuptorul incins in prealabil.

Sufle de legume"Arlechino", o mancare delicioasa, ce-o recomand cu caldura.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sufle de legume"Arlechino" 120886
retete culinare - Sufle de legume"Arlechino" 120887
retete culinare - Sufle de legume"Arlechino" 120888
retete culinare - Sufle de legume"Arlechino" 120889
retete culinare - Sufle de legume"Arlechino" 120890

COMENTARII (17)

Rux 1

18.08.2011, 22:27

L-am pus la favooo sa-l probez ca arata de vis

Bucataras Medi 1

22.08.2011, 13:10

ce-mi place...............mmm...............

danakarin 1

11.10.2011, 22:40

m-am uitat la mai multe retete de-ale tale cu legume, f. bune!! Am sa urmaresc in continuare cu placere.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D