Sufleu cu ficatei

de simona72 in Ficat, 9 Mai 2013 | 11289 vizualizari

 

Aveam nevoie de un prinz rapid pt Bogdan pe cind venea de la scoala. Cu ingrediente putine si in timp scurt am facut rapid ceva de imbucat...

 

INGREDIENTE

  • 2-3 ficatei intregi(de pasare, rata)
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat
  • 1 lingura smantina
  • 1 ou
  • 1 virf lingurita praf de copt
  • 1 lingura faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu ficatei:

Punem untul si uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa si usturoiul taiat rondele si le lasam sa se caleasca putin.

Ficateii ii taiem bucatele, ii adaugam in tigaie si ii lasam si pe ei sa se caleasca putin. Ii punem intr-un castronel si ii lasam sa se raceasca. Adaugam sare si piper dupa gust, galbenusul de ou si smantina, patrunjelul tocat si amestecam toate ingredientele.

Albusul il batem spuma cu un praf de sare, adaugam peste faina amestecata cu praful de copt si le amestecam pe toate la un loc. Un vas mic de sufleu sau un vas termorezistent, il ungem cu putin unt, punem compozitia in el si-l dam la cuptorul incins la 170 grade pt 20 minute.

Servita simpla, cu salata sau cu sos de smintina si marar, este buna oricum. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Miha 1

10.05.2013, 08:41

buna incropeala ai facut!

Rocsi 1

10.05.2013, 11:32

Fain dar si bun cu siguranta

Lau 1

10.05.2013, 17:20

gustos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pate de ficatei de pui