Sufleu de branza

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2013 | 7177 vizualizari

 

Am achizitionat 2 vase dragutele din ceramica care asteptau sa fie si ele bagate in seama..Le-a venit randul intr-o dimineata cand am vrut omleta dar cum razgandeanula a intrat pe fir, urgent s-a transformat omleta intr-un sufleu...

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1/2 gogosar
  • 2 felii de piept crud afumat sau bacon
  • sare si piper dupa gust
  • frunzulite de cimbru
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite de unt
  • 1 felie groasa de branza telemea
  • 2 felii de cascaval afumat
  • 2 felii de branza brie
  • 2 lingurite pline de faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branza:

Ouale intregi se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga faina si se amesteca usor cu telul sa se desfaca. Branza telemea se da pe razatoarea cu ochiuri mici, cascavalul si branza brie se taie cubulete si se adauga in compozitia de oua.

Pulpa de porc(am avut eu) se taie in felii subtiri, la fel si gogosarul si se trag la tigaie in putin ulei de masline. Se adauga si acestea in compozitia de oua, frunzulite proaspete de cimbru, sare si piper dupa gust. se amesteca usor cu o lingura in compozitie sa nu scoatem tot aerul din oua. Se pun in forme unse cu unt, se dau la cuptor la 180 grade pt 15 minute.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

se serveste calda, cu salate, rosii...

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise