Sufleu de conopida

de simona72 in Mancaruri de legume, 17 Feb 2013 | 7447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o conopida sau o punga de conopida de la congelator
  • o lingura unt
  • 1-2 linguri pesmet
  • 300 gr brinza (vaci, oaie, capra)
  • 200 gr smintina
  • 4 oua
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

O tava de yena o ungem  cu unt si o tapetam cu pesmet pe fundul si pe marginile vasului. Conopida o rupem buchetele, o spalam si o fierbem in apa cu sare. O strecuram de apa si o lasam sa se raceasca, apoi o stringem in maini pt a scoate surplusul de apa, o zdrobim bine cu furculita, adaugam sare smantina, brinza rasa si galbenusurile de ou.

Le amestecam pina s-au incorporat toate ingredientele.

Albusurile de ou le batem spuma cu un praf de sare si le adaugam peste compozitie, mestecind incet de jos in sus. Turnam compozitia in vasul de jena, dam la cuptorul incalzit la 170 grade pt 35-40 minute, pina capata o crusta usor aurie.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sufleu de conopida 205066
retete culinare - Sufleu de conopida 205067
retete culinare - Sufleu de conopida 205068
retete culinare - Sufleu de conopida 205069
retete culinare - Sufleu de conopida 205070
retete culinare - Sufleu de conopida 205071

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

17.02.2013, 14:18

bun

mamaieelena 1

17.02.2013, 14:43

Rocsi 1

17.02.2013, 20:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S