Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval

de rivka in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2010 | 11989 vizualizari

 

asta e o mancare care imi place mie foarte mult

 

INGREDIENTE

  • o conopida
  • cascaval felii sau ras
  • unt
  • pesmet
  • 2 oua
  • smantana sau iaurt gros
  • condimente sare piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval:

Conopida se curata de cotor se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare pana se moaie, se incearca cu furculita.


Un vas de cuptor de unge cu unt, se aseaza un strat de conopida taiata felii cu cutitul se stropeste cu pesmet, se presara cu cascaval, se aseaza iar un strat de conopida, pesmet, la sf se adauga 2 oua batute cu furculita impreuna cu smanatana sau iaurt gros (si piper dupa gust atentie la sare daca cascavalul este sarat), ultimul strat fiind de cascaval.


Se da la cuptor la foc mediu cca 30 min pana prinde crusta.


Se serveste cald sau rece.


Pofta buna.


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval 19238
retete culinare - Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval 19239
retete culinare - Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval 19240
retete culinare - Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval 19241
retete culinare - Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval 19242
retete culinare - Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval 19243

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

27.02.2010, 08:05

numai buna poate fi

nadina73 1

17.08.2010, 17:50

rivka azi am facut si eu sufleul dupa reteta ta ,putin modificata ca am pus si suncae super dar nu pot sa descar pozele pana nu vine sotu ,e ceva la calc si nu ma descurc

babi5 1

30.09.2013, 20:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura cu branza si cacao
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!