Sufleu de conopida si pui

de leoflori in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2010 | 54641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr. conopida (1 conopida potrivita)
  • 1 piept mare de pui
  • 300 gr. cascaval
  • 2-3 catei usturoi
  • 4 oua
  • 5 linguri smantana
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida si pui:

Pieptul de pui se fierbe, conopida se fierbe cca 10 minute in apa clocotita cu sare, usturoiul se taie marunt-marunt, cascavalul se da pe razatoarea mare.

 Conopida fiarta se lasa sa se scurga bine apoi  galbenusurile se amesteca cu conopida, puiul taiat bucatele, smantana, o parte din cascaval, condimente, usturoi si la sfarsit adaugam si albusurile batute spuma si omogenizam usor de jos in sus. punem compozitia in tava unsa si presaram cascaval ras. coacem la foc mediu cca 35 minute. 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sufleu de conopida si pui 27443
retete culinare - Sufleu de conopida si pui 27444
retete culinare - Sufleu de conopida si pui 27445
retete culinare - Sufleu de conopida si pui 27446

COMENTARII (17)

nickoletamd 1

13.01.2014, 10:08

Merge si cu brocoli in loc de conopida? Am ceva brocoli prin frigider si ma tot gandesc ce sa fac cu el....

Krystyan Trendy 1

14.01.2014, 08:22

bun bun

Pushaa 1

14.01.2014, 13:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55