Sufleu de orez cu piersici

de ela in Dulciuri, 4 Noi 2011 | 13556 vizualizari

 

visam la niste orez cu lapte de multa vreme....sotului meu ii place tare mult...drept dovada a mancat aproape tot vasul :))) si inca mai voia....a fost un deliciu ...am vrut sa va arat si o sectiune maine,dar nu mai am ce :))) si am ajuns si la reteta cu nr 230....

 

INGREDIENTE

  • 200gr orez cu bob rotund
  • 1l lapte
  • 1compot de piersici
  • 1plic zahar vanilat bourbon
  • 4oua
  • 80gr unt moale
  • 6linguri zahar
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de orez cu piersici:

Punem intr-o oala laptele cu orezul si zaharul vanilat si lasam pe foc pana da cateva clocote,amestecand din cand in cand.Stingem focul si acoperim cu un capac 30minute,pana orezul absoarbe tot laptele.Lasam sa se raceasca.

Punem la scurs piersicile dupa ce le-am taiat cubulete.

Separam ouale.Galbenusurile le frecam cu untul moale si cu zaharul.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.Adaugam peste orez piersicile, galbenusurile,apoi incorporam cu grija albusurile si omogenizam bine.

Ungem cu unt o forma de sufleu in care turnam amestecul  si dam la cuptor aproximativ o ora,pana se rumeneste frumos.Servim cald,cu zahar pudra presarat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de orez cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv grisine in mantou de jambon cu dovlecel