Sufleu-briosa cu cartofi si brocolli

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2011 | 21150 vizualizari

COMENTARII (17)

LUK 1

03.01.2011, 18:46

cred ca sunt f bune

ionix 1

03.01.2011, 18:47

Oaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... la mulţi ani!
mişto brioşele astea

Cris2711 1

03.01.2011, 18:51

buneeeeee

Ligia Bxl 1

03.01.2011, 19:04

la multi ani nu te-am mai vazut de anul trecut,bune briose

Oana 1

03.01.2011, 19:15

La multi ani, dragelor! Un an nou cu tot ce va doriti! Ma bucur ca va plac, sunt foarte "de efect" si foarte gustoase.

Ina 1

03.01.2011, 19:21

La Multi Ani, Oana!!!
Mi-e dor de Stefanel , sa ne mai spuna ce a mai " _utut "

La Ancuta 1

03.01.2011, 19:54

La multi ani!!!
Tare frumoase briosele

RuxyRux 1

03.01.2011, 21:19

O idee grozava si o reteta pe masura...La Multi Ani Oana

Teo 1

03.01.2011, 21:22

ce ''garniseala''interesanta !

Oana 1

03.01.2011, 21:53

Ina, e baiat mare acum, zice "iti dau una de-ti zboara fundu'!"

MotanLaOale 1

04.01.2011, 09:03

bun bun

vanilla 1

04.01.2011, 11:34

ME-HUGE BROCCOLI FAN!!!
ASA CA TREC LA FAV!

Bucataras Medi 1

04.01.2011, 13:54

La multi ani,Oana!
Un an bun cu sanatate si numai bucurii!..................

gaby_duceag 1

04.01.2011, 22:39

La multi ani!
Super! Imi dai si mie?

mena29 1

04.01.2011, 22:57

Ce bine arata

raluxas 1

05.01.2011, 07:08

minunate!!!!!

Oana 1

05.01.2011, 22:28

Gabitzule, cum sa nu! fac unele proaspete acum

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Blinii - placinte cu diverse umpluturi