Sunca condimentata

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2011 | 4557 vizualizari

 

Un aperitiv pregatit tot de Florii (impreuna cu sotul meu). Chiar daca este mai potrivit in serile de iarna cu o palinca din Ardeal, nu a fost de lasat deoparte nici acum!

 

INGREDIENTE

  • slanina de porc cu soric
  • o fasie de carne de porc
  • zeama de varza murata
  • condimente: sare, boia iute, usturoi pisat, cimbru, tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sunca condimentata:

Batatorim fasia de carne (ca la snitele), o punem peste bucata de slanina si le condimentam din plin, dupa gust, bineinteles! Rulam slanina si o legam bine cu o sforicica, pentru a nu se desprinde carnea. O punem apoi la fiert in zeama de varza atat timp cat consideram necesar.

O servim doar dupa ce s-a racit complet, cu un paharel de palinca!

Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

Zeama de varza este esentiala pentru a obtine o sunca gustoasa si frageda!

RETETA IN IMAGINI

Sunca condimentata-0
Sunca condimentata-1
Sunca condimentata-2
Sunca condimentata-3
Sunca condimentata-4

COMENTARII (40)

Dya Daniela Andrei 1

21.04.2011, 11:37

MotanLaOale 1

26.04.2011, 13:41

Dya Daniela Andrei 1

26.04.2011, 15:23

multumesc Vladimir!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41