Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un aperitiv pregatit tot de Florii (impreuna cu sotul meu). Chiar daca este mai potrivit in serile de iarna cu o palinca din Ardeal, nu a fost de lasat deoparte nici acum!
Batatorim fasia de carne (ca la snitele), o punem peste bucata de slanina si le condimentam din plin, dupa gust, bineinteles! Rulam slanina si o legam bine cu o sforicica, pentru a nu se desprinde carnea. O punem apoi la fiert in zeama de varza atat timp cat consideram necesar.
O servim doar dupa ce s-a racit complet, cu un paharel de palinca!
Sa aveti pofta!
1
Zeama de varza este esentiala pentru a obtine o sunca gustoasa si frageda!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult