Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Suncile si costitele impanate cu carne, impreuna cu soricul sau pulpele de porc dezosate se freaca cu urmatorul amestec:
Sunca sau pulpa se pune intr-un vas corespunzator, indesata in asa fel incat solutia si sucul lasat de carne sa acopere carnea. In fiecare zi bucatile de carne trebuie intoarse, presandu-le cu un fund de lemn si cu o greutate deasupra. Dupa 5-6 zile peste preparat se toarna saramura rece:
Se pastreaza la rece (8-10 grade) timp de 15-20 de zile. Dupa aceea preparatul se scoate din saramura, se lasa pentru 1-2 ore sa se zvante, dupa care pulpele sau costitele se gauresc la un capat, se introduce o sfoara in gauri si se agata la afumat, unde vor fi lasate 3-4 zile, pana capata o culoare rosiatic-galbuie.
Sursa: Carte de bucate / autor Nicolae Olexiuc.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult