Supa asiatica cu pui si creveti

de LopFras in Supe/Ciorbe, 8 Ian 2010 | 3560 vizualizari

 

Supa asiatica este o supa foarte bogata, densa, savuroasa si foarte usor de facut. Gustul acrisor, picant si dulceag este extraordinar. Nu va trebuie mai mult de 20 de minute pentru gatit. Se poate face in oala insa mie imi place, la nebunie, sa o pregatesc in wok.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr creveti
  • 200 gr piept de pui taiat fidelute
  • un cub mare de unt
  • 1 morcov mic
  • cateva fire de varza chinezeasca (merge si varza simpla)
  • 50 gr ananas din conserva
  • 1 punga taietei din supele gen Rollton
  • sos de soia
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingurita enibahar macinat
  • chili sos
  • condimente asiatice (cel din poza este de la Kaufland, nu costa decat 0,7 lei, e foarte gustos si va oferi mancarurilor un iz asiatic veritabil) 
  • piper proaspat macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa asiatica cu pui si creveti:

Se calesc in unt crevetii, se adauga morcovul taiat fideluta, se adauga aproximativ 700 ml apa. Cand incepe sa clocoteasca apa adaugati bucatile de piept de pui, condimentele si sosurile. Dupa 10 minute se adauga varza si ananasul. Se mai fierbe 5 minute. Se toarna fierbinte peste taietei. Se serveste fierbinte. Foooarte bunaaaaa!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa asiatica cu pui si creveti 13403
retete culinare - Supa asiatica cu pui si creveti 13404
retete culinare - Supa asiatica cu pui si creveti 13405
retete culinare - Supa asiatica cu pui si creveti 13406
retete culinare - Supa asiatica cu pui si creveti 13407
retete culinare - Supa asiatica cu pui si creveti 13408
retete culinare - Supa asiatica cu pui si creveti 13409
retete culinare - Supa asiatica cu pui si creveti 13410

COMENTARII (1)

Oana 1

09.01.2010, 00:04

LopFras, sunt super retetele Mamaaaa, trebuie sa fac si eu, sunt fan Te rog mult sa scrii ingredientele unele sub altele, cu punctulet inainte , multumesc pt. intelegere

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21