Supa bulgareasca Tarator

de -Miti- in Supe, 21 Sep 2012 | 1678 vizualizari

 

Venim din nou cu o reteta din Cartea Regala , de data aceasta o reteta din Bulgaria si anume o supa de castraveti cu iaurt,tarator. Se serveste rece si este foarte potrivita in zilele caniculare.
Deoarece nu am mai apucat sa facem poze,mai jos veti regasi ingredientele,dar sa nu va asteptati la o reteta complicata,din nou bucatarul sef a fost cel mai tanar membru al echipei:)

 

INGREDIENTE

  • 3 castraveti
  • 300 ml iaurt cremos
  • cateva nuci
  • marar uscat sau proaspat
  • ulei de masline extra virgin
  • sare de mare
  • usturoi granulat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa bulgareasca Tarator:

Intr-un bol amestecam uleiul de masline si usturoiul,apoi adaugam castravetii taiati cubulete.

Adaugam nucile macinate,mararul si iaurtul,apoi punem bolul la frigider 2 ore.

Se sareaza dupa gust si se serveste rece.

 

COMENTARII (8)

laura_n 1

21.09.2012, 15:47

pentru mine, este o supa dementiala. de cand am revenit din Bulgaria, numai supa tarator mananc

alinutzika 1

21.09.2012, 16:07

mitinita, ai niste fete atat de dragalase.....Sa fii mandra ca ai asa fete dragute, harnice si inteligente. Felicitari tie ca mama, pt educatia data lor. Primeste laudele mele sincere, de invatatoare....

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04