Supa chinezeasca cu legume

de Sylvia in Supe, 7 Dec 2010 | 6592 vizualizari

 

Mi-am propus sa fac aceasta supa din cele mai simple si comune legume, care se gasesc peste tot si sunt la indemana oricui fara ciuperci chinezesti aromate sau alte ingrediente mai greu de gasit, respectand doar aroma supelor chinezesti usor picante cu ardei iute, putin sos de soia si o lingura de otet de orez (sau simplu ) la final. Rezultatul : excelent !

 

INGREDIENTE

  •  taietei chinezesti ( in Ro asemanatori  sunt cei de la Rollon daca retin bine  firma ) ,
  • o mana de ardei taiat feliute( rosii, galbeni, verzi ) ,
  • o jumatate de morcov taiat bastonase,
  • o ceapa mica cubulete,  
  • o jumatate de dovlecel taiat la fel,
  • o mana de pastai verzi si galbene.
  • In rest
  • o lingura de ulei,
  • o lingura de sos de soia,
  • putin ardei iute maruntit uscat sau in piure ;
  • o lingura de otet de orez (sau simplu ) si putin ghimbir,
  • sare,
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa chinezeasca cu legume:

  Preparare : se  pune la fiert morcovul, cepa si pastaile de la inceput pentru ca au timp de fierbere mai mare. Condimentam cu sare si piper  si adaugam o lingura de ulei cand fierbe apa.  Dupa cateva minute adaugam si dovlecelul si ardeii si cu trei minute inainte de final taieteii chinezesti.

  La sfarsit dregem cu putin sos de soia, ghimbir pudra sau  dat pe razatoare proaspat si putin otet. Adaudam ardeii iuti maruntiti si acoperim cu capac dupa ce inchidem focul, pret de 2-3 minute. Este excelenta fierbinte , usor picanta si aromata, perfecta pentru o zi de iarna.  Am vrut sa testez si sa va prezint si aceasta varianta simpla cu ingrediente la indemana oricul pentru a avea o  alta alternativa la supele de post. Va doresc pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa chinezeasca cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

08.12.2010, 08:49

E grozava fara doar si poate!

Sylvia 1

08.12.2010, 12:34

Ma bucur tare mult ca va place si va tenteaza azi fac taietei chinezesti cu legume ( tot asa fara ingrediente care se gasesc oriunde) si daca ies buni vin cu reteta

Adinacarla 1

05.01.2011, 01:04

Ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de pastarnac copt