Supa chinezeasca cu legume

de Sylvia in Supe, 27 Feb 2011 | 8777 vizualizari

 

In we am avut invitati la masa si meniul a fost mancare chinezeasca e asa de buna ca nu ma satur de ea , am facut supa chinezeasca cu legume, pui cu bambus si pui cu 3 feluri de ciuperci. Sa incepem cu inceputul cu supa chinezeasca

 

INGREDIENTE

  •  fasole plata galbena si verde,
  • morcov taiat patrate,
  • ardei rosu,
  • ciuperci ( eu am pus champinioane aromate chinezesti, champinioane negre si champinioanele obisnuite de Paris) ,
  • un fir de ceapa verde,
  • dovlecel zucchini,
  • optional bambus ( eu aveam la indemana) .
  • Mai avem nevoie de taietei chinezesti,
  • o lingura sau doua se sos de soia,
  • o lingurita de pasta de usturoi ( sau usturoi zdrobit) ,
  • o lingura de sos de stridii,
  • pasta de ardei iute,
  • ghimbir si amestec de 5 condimente,
  • o lingura de ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa chinezeasca cu legume:

 Desi suna poate mai pretentios, e la indemana oricui de realizat, avem nevoie de legume si aici puneti ce aveti la indemana.   

Preparare: taiem si pregatim legumele si ciupercile rehidratate. Respectam timpii de fierbere, ceapa verde, dovlecel si ardeii vin pusi mai tarziu, incepem cu legumele care fierb mai greu daugam putina apa si ulei.
  Completam cu apa, adugam condimentele si sosul de soia si lasam sa fiarba 15 minute. Dupa 15 minute adaugam dovlecel, ardeii si ceapa verde.
 Adaugam si taieteii ( ai mei aveau timp de fierbere de 3 minute) . La final dregem dupa gust cu pasta de ardei iute, ghimbir si adaugam sosul de stridii ( daca nu aveti nu-i mare problema  ) . Se serveste fierbinte, cine mai doreste mai poate suplimenta cu pasta de ardei iute pentru un gust mai picant.

 

RETETA IN IMAGINI

Supa chinezeasca cu legume-0
Supa chinezeasca cu legume-1
Supa chinezeasca cu legume-2
Supa chinezeasca cu legume-3

COMENTARII (22)

kamy

kamy 1

27.02.2011, 23:09

MIUTA

MIUTA 1

27.02.2011, 23:26

si eu vreau.Imi place

mihaelar63

mihaelar63 1

01.03.2011, 12:50

Sylvia , ma dau in vant dupa supele tale chinezesti

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!