Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

de Panacris in Fructe de mare, 27 Iul 2016 | 407 vizualizari

 

O combinație interesantă și tare apetisantă ;) Spor și poftă bună! ;)

 

INGREDIENTE

  • Inimă de anghinare din conservă de la Foodville 4 bucăți,
  • Tije de sparanghel verde conservate de la Foodville 6 bucăți,
  • Roșii conservate în ulei de la Foodville 5 bucăți,
  • Ardei kapia copți conservați în oțet de la Foodville 3 bucăți,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Usturoi 3 căței,
  • Ulei de măsline extravirgin Urzante, de la Foodille 1 lingură,
  • Sare de mare aromatizată cu ierburi ( rozmarin, oregano, busuioc, cimbru) 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat ½ linguriță.
  • Pentru topping:
  • Calamari bucăți conservat de la Foodville cca. 1 100 g,
  • Inimi de anghinare conservate de la Foodville 2 bucăți,
  • Tije de sparanghel verde conservate de la Foodville 2 bucăți,
  • Crutoane sferice colorate.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari:

Ceapa și usturoiul curățate și tocate mărunt se călesc în uleiul de măsline, pănâ devin translucide, apoi se adaugă inimile de anghinare, tijele de sparanghel,roșiile și ardeii kapia, se adaugă cca. 300 ml apă rece și se lasă la fiert, la foc mediu, neacoperit cca. 15 min. După ce s-au fiert toate ingredientele și și-au împreunat gusturile, se asezonaeză de sare și piper, apoi se pasează, cu mixerul vertical, până ce se obține o cremă omogenă. Supa cremă se așează în boluri, apoi se ornează după gustul fiecăruia cu bucăți de calamari conservate, felii de anghinare și tije de sparanghel. Bonus, crutoane sferice colorate.

Spor și poftă bună!  

 

RETETA IN IMAGINI

Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari-0
Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari-1
Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari-2
Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari-3
Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari-4
Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari-5
Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari-6
Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari-7
Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari-8
Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari-9
Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari-10
Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari-11
Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari-12
Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari-13
Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari-14
Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari-15

COMENTARII (18)

Panacris 1

29.07.2016, 18:00

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

Rux 1

31.07.2016, 22:43

Cum arataaaaa! Superb!

noiinbucatarie 1

08.08.2016, 16:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04