Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

de Panacris in Fructe de mare, 27 Iul 2016 | 4726 vizualizari

 

O combinație interesantă și tare apetisantă ;) Spor și poftă bună! ;)

 

INGREDIENTE

  • Inimă de anghinare din conservă de la Foodville 4 bucăți,
  • Tije de sparanghel verde conservate de la Foodville 6 bucăți,
  • Roșii conservate în ulei de la Foodville 5 bucăți,
  • Ardei kapia copți conservați în oțet de la Foodville 3 bucăți,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Usturoi 3 căței,
  • Ulei de măsline extravirgin Urzante, de la Foodille 1 lingură,
  • Sare de mare aromatizată cu ierburi ( rozmarin, oregano, busuioc, cimbru) 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat ½ linguriță.
  • Pentru topping:
  • Calamari bucăți conservat de la Foodville cca. 1 100 g,
  • Inimi de anghinare conservate de la Foodville 2 bucăți,
  • Tije de sparanghel verde conservate de la Foodville 2 bucăți,
  • Crutoane sferice colorate.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari:

Ceapa și usturoiul curățate și tocate mărunt se călesc în uleiul de măsline, pănâ devin translucide, apoi se adaugă inimile de anghinare, tijele de sparanghel,roșiile și ardeii kapia, se adaugă cca. 300 ml apă rece și se lasă la fiert, la foc mediu, neacoperit cca. 15 min. După ce s-au fiert toate ingredientele și și-au împreunat gusturile, se asezonaeză de sare și piper, apoi se pasează, cu mixerul vertical, până ce se obține o cremă omogenă. Supa cremă se așează în boluri, apoi se ornează după gustul fiecăruia cu bucăți de calamari conservate, felii de anghinare și tije de sparanghel. Bonus, crutoane sferice colorate.

Spor și poftă bună!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare gratinate