Supa crema de cartofi dulci la Hand Blender Breville

de AlexTeacher in Supe, 18 Mai 2015 | 973 vizualizari

 

Foto Credit: Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

    • Cartofi dulci – 3 buc
    • Parmezan – 70-80 g
      • Foi tortilla – 2 foi
      • Tulpina de telina (apio) – 3 batoane
      • Busuioc proaspat – 10-12 frunze
      • Unt – 50 g
      • Smantana de gatit – 300 ml
      • Radacina patrunjel – 1 buc
      • Pastarnac – 1 buc
      • Chorizo – 6-7 felii
        • Ghimbir ras – un varf de cutit
        • Usturoi – 3-4 catei
        • Ulei – 1 lingura
      • Jamon Serrano – 5-6 felii
      • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de cartofi dulci la Hand Blender Breville:

  • Curatati cartofii dulci, radacina patrunjel, pastarnacul si taiati-i cubulete;

  • Taiati si tulpina de telina cubulete;

  • Puneti-le la fiert cu sare;

  • Odata fierte, scurgeti apa intr-o oala, pastrand legumele in oala in care au fiert;

  • Adaugati frunzele de busuioc si blendati compozitia folosind blenderul de mana de la Breville;

  • Intr-o craticioara distincta adaugati smantana, untul si cate un polonic din zeama in care au fiert legumele;

  • Incetul cu incetul va trebui sa incorporati aproape toata zeama fierbinte peste smantana – facem acest lucru ca s-o aducem la aceeasi temperatura cu compozitia din oala – puneti oala la foc mic pentru 1 minut si adaugati si parmezanul;

  • Turnati apoi incetul cu incetul peste legumele pasate in cealalta oala;

  • Taiati chorizo si jamon bucatele si caliti-le in tigaie;

  • Scoateti-le pe un servetel sa mai absoarba din ulei;

  • Scoateti inima usturoiului si caliti-i intr-o tigaie, in putin ulei, sau coaceti-i putin in cuptor;

  • Taiati tortilla triunghiuri si coaceti-o pe o plita sau intr-o tigaie de teflon;

  • Serviti supa fierbinte, cu triunghiuri de tortilla si flakes de jamon si chorizo;

 

Pofta buna ! 

 

COMENTARII (6)

MOKUSKA 1

18.05.2015, 12:58

mihaelar63 1

19.05.2015, 14:03

Daca are chorizo abdic . Imi trec peste principii si servesc )))

Micutza Luana 1

19.05.2015, 18:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S