Supă cremă de ciuperci

de Panacris in Supe, 27 Feb 2013 | 4433 vizualizari

 

O supică super delicioasă!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 600 g.,
  • morcov 100 g.,
  • țelină 100 g.,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • praz 1/2 bucată,
  • ardei capia 1 bucată,
  • cartofi albi 2 bucăți,
  • usturoi 3-4 căței,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei de măsline,
  • cimbru,
  • mărar proaspăt,
  • crutoane de casă (http://www.bucataras.ro/retete/crutoane-21009.html).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de ciuperci:

Legumele se curăță de coajă, se taie bucăți mari și se pun la fiert în apă rece cu puțină sare, cca. 15 minute la foc mediu, neacoperit.

Între timp se curăță ciupercile și se adaugă la legume, jumătate din cantitatea de ciuperci, în special codițele,  lăsându-se la fiert încă 20 de minute. Ciupercile rămase se pun la copt, într-o tavă termorezistentă, presărate cu ulei de măsline, sare și cimbru, cca. 15 minute la foc mediu, neacoperite. După ce au fiert legumele se pasează sau se trec prin blender, la final se adaugă usturoiul presat și un pic de ulei de măsline. Ciupercuțele coapte se feliază și se așează la servire în supa cremă, completându-se cu crutoane făcute în casă (http://www.bucataras.ro/retete/crutoane-21009.html).

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bunica 1

27.02.2013, 22:16

n-am facut supa crema de ciupercidar cred ca e foarte buna!

Veronica22 1

28.02.2013, 07:37

Supa crema de ciuperci nu am facut nici eu,dar chiar arata bine si trebuie incercata

ianculubita 1

28.02.2013, 08:41

Eu am facut asa ceva si este super buna!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ciuperci