Supa crema de ciuperci

de inanna in Supe, 2 Mai 2010 | 8113 vizualizari

 

Am facut reteta dupa acest filmulet, exact ca si acolo, doar ca nu am folosit praz deoarece nu era la aprozarul de langa mine...A fost foarte buna supa si fara el. Mi-a placut in special aroma de telina.
http://www.videojug.com/film/how-to-make-cream-of-mushroom-soup

 

INGREDIENTE

  • -ciuperci proaspete ( cred ca am avut si eu vreo 200 de grame)
  • -1/4 dintr-o telina medie
  • -o ceapa mica
  • -un pahar de 200 ml de lapte
  • -un pahar de vreo 250 ml de supa de pui (am preparat una rapid cu un cub)
  • -sare
  • -piper
  • -unt...cam o lingura
  • -2 linguri de faina alba
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci:

Ciupercile, telina, ceapa curatate, taiate si spalate le-am sotat vreo 5 minute in unt. Am adaugat faina si am amesteat bine, pe urma laptele si supa, condimentele dupa gust si am lasat sa fiarba la foc mic vreo 25-30 de minute. Pe urma am pasat totul cu blenderul si am mai pus putina sare pentru ca era nevoie.
Am servit fierbinte cu crutoane de paine aromate cu usturoi. De ornat: ciupercute, smantana si patrunjel.

Pentru crutoane am incins putin ulei de masline in care am calit 2 catei de usturoi pana s-au rumenit, i-am scos si am pus bucatele de paine si le-am prajit rapid

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (27)

Bunica 1

10.05.2014, 07:58

La multi ai!

Rocsi 1

10.05.2014, 19:42

La multi ani!

Krystyan Trendy 1

10.05.2015, 23:29

La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste