Supa crema de ciuperci cu gorgonzola

de Strawberries thoughts in Supe, 28 Oct 2013 | 1276 vizualizari

 

Yumm

 

INGREDIENTE

  • 500 g Champignon
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • apa
  • 10 g unt
  • 70 ml smantana pt gatit
  • 2 lg crema de branza
  • 50 g gorgonzola
  • iaurt
  • sare
  • nucsoara
  • coriandru
  • piper alb
  • patrunjel (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de ciuperci cu gorgonzola:

Se spala ciupercile foarte bine. Se toaca cubulete. Cartofii se curata, se spala se toc cubulete si se pun la fiert impreuna cu ceapa si ciupercile.

Cand s-au fiert, se strecoara supa ( NU aruncati zeama obtinuta), se paseaza legumele fierte (cu un mixer vertical, daca aveti, daca nu puteti proceda ca mine si sa le dati prin robot) si se adauga treptat apa in care au fiert (puneti dupa preferinta, depinde cat de groasa doriti sa aveti supa).

Se pune supa crema obtinuta intr-o oala si se da la foc mic. Se adauga smantana, untul, gorgonzola si crema de branza. Se amesteca pana acestea se incorporeaza.

Se condimenteaza dupa gust. Nucsoara si coriandrul se pun dupa ce am  oprit focul.

Se serveste cu o lingura de iaurt si presarat patrunjel proaspat deasupra.

Enjoy :)

 

 

RETETA IN IMAGINI

Supa crema de ciuperci cu gorgonzola-0
Supa crema de ciuperci cu gorgonzola-1
Supa crema de ciuperci cu gorgonzola-2

COMENTARII (7)

bianca92 1

28.10.2013, 20:38

Rocsi 1

28.10.2013, 21:08

kukibella 1

29.10.2013, 11:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04