Supa crema de conopida cu lapte de migdale

de Delicii Sanatoase in Supe, 3 Sep 2013 | 1085 vizualizari

 

Nu stiu cum e la voi, dar la mine in casa este destul de racoare, iar in perioada asta corpul mi-a cerut sa se incalzeasca. Asa ca am baut muulte ceaiuri (imi place tare mult sa stau cu cana de ceai langa mine si sa lucrez), iar azi m-am rasfatat cu o supa crema de conopida.
Daca aveti laptele de migdale deja preparat dureaza in jur de 20 de minute toata operatiunea.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr conopida
  • o ceapa alba
  • un cartof
  • aprox. 100 gr telina radacina
  • aprox. 2 cani lapte de migdale
  • sare roz de himalaya (dupa gust)
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingurita de ghimbir proaspat dat pe razatoare
  • piper (dupa gust)
  • coriandru macinat (dupa gust)
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de conopida cu lapte de migdale:

Dupa ce curatam conopida, telina, cartoful si ceapa, le punem la fiert. Dupa ce au fiert le separam de apa si le punem in blender.

Adaugam condimentele: sarea, ghimbirul, piperul, coriandru, usturoiul, turnam laptele de migdale si procesam pana devine cremos.

Turnam supa in bol si adaugam mult patrunjel prospat tocat, ca sa avem si ceva verde si crud.

Delicios. Ma declar total multumita. Acum ca m-am si incalzit, trec din nou la treaba.

Cu drag,

Valentina

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Supa crema de conopida cu lapte de migdale 256887
retete culinare - Supa crema de conopida cu lapte de migdale 256888

COMENTARII (3)

Corinuta 1

03.09.2013, 17:43

cred ca e foarte buna!

MotanLaOale 1

03.09.2013, 22:43

Bya Ralu 1

14.10.2013, 17:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25