Supă cremă de dovleac

de Panacris in Supe, 3 Noi 2013 | 3704 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

03.11.2013, 15:16

delia64 1

03.11.2013, 15:18

Krystyan Trendy 1

03.11.2013, 15:26

arata bine

Tabita _ 1

03.11.2013, 15:33

Asa e Cris. Multora nu le plac mancarurile cu dovleac (bostan),cred ca nici nu au gustat. In Austria,aici, se gatesc frecvent astfel de mancaruri.

laura_n 1

03.11.2013, 15:34

nici eu nu pap dovleac, dar poate ca pregatit, fara sa stiu, as manca

babi5 1

03.11.2013, 15:35

Bya Ralu 1

03.11.2013, 15:41

deyutzky 1

03.11.2013, 15:52

simona72 1

03.11.2013, 15:53

Numai supa crema din dovleac nu am facut...dar sigur e buna!!!

Panacris 1

03.11.2013, 15:58

Simona Eu nu prea le am cu supele creme Dar se pare că e gustoasă

Bunica 1

03.11.2013, 16:40

Zmeii au mancat?

Panacris 1

03.11.2013, 16:48

Buni Nup, daor eu m-am înfruptat

diana_k 1

03.11.2013, 17:02

Dana_Retetegg 1

03.11.2013, 17:18

Laci 1

03.11.2013, 17:26

la porci stiam ca se da cel galben,lunguiet care creste vara(stiu ca bunica tot timpul le dadea,avea in gradina).Acuma si eu eram in dubiu,care-i bostan si care dovleac!! M-am uitat pe wikipedia si surpriza!! e acelasi lucru,numai ca unul cresta vara si cel portocaliu din care se fac si multe produse de patiserie,toamna!!
http://ro.wikipedia.org/wiki/Dovleac

Panacris 1

03.11.2013, 17:33

Laci, mulțumesc pentru lămuriri și aprecieri

diaconta 1

03.11.2013, 20:03

supele creme nu sunt tocmai favoritele mele,dar din cand in cand merge

Angelina_Elena 1

03.11.2013, 20:19

_Alina_ 1

04.11.2013, 07:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de andive