Supa crema de dovleac cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Supe, 18 Mar 2015 | 1112 vizualizari

 

Detaseaza-te de placinta de dovleac la care te gandeai de fiecare data cand te intersectai cu aceasta minunatie. Deschide-ti orizontul si incearca un amalgam de arome care nu au cum sa dea gres. Unul din preparatele mele preferate. Cu blenderul Oster il prezint la adevarata sa valoare.

 

INGREDIENTE

  • dovleac de placinta – 1 kg
  • morcovi – 2 buc
  • cartofi – 2 buc
  • smantana de gatit – 250 ml
  • busuioc – 10 frunze
  • branza de burduf – 200 g
  • telina - ½ buc
  • seminte de dovleac – 20 g
  • sare, piper alb dupa gust
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac cu Blenderul Oster:

Decojiti dovleacul si il taiati-l cuburi mici. Decojiti morcovii, telina si cartofii si taiati-le cuburi mici. Puneti-le la fiert cu o lingura de sare. In momentul in care au fiert scurgeti intr-o oala zeama (o veti folosi mai tarziu). Tocati busuiocul marunt si adaugati-l peste legume. Mixati legumele impreuna cu busuiocul in blenderul Oster Classic Pro.

Intr-un castron amestecati smantana cu cate un polonic de zeama – incercati sa o aduceti la aceeasi temperatura cu zeama, incet, pentru a nu se taia. In momentul in care ati incorporat 7 polonice de zeama cu smantana, adaugati-o peste legumele pasate si le puneti inapoi pe foc. Micsorati focul si dati branza de burduf prin razatoare. Incorporati si branza de burduf si amestecati pentru inca cateva minute pe aragaz, la foc mic.

Prajiti semintele si puneti-le in castron, ca un decor delicios deasupra supei. Optional, o puteti servi si cu crutoane sau cu bucati de chorizo prajit.  

Pofta buna!  

 

COMENTARII (10)

monik80

monik80 1

18.03.2015, 19:28

miki_a

miki_a 1

19.03.2015, 11:50

Multumesc pentru raspuns!

Bya Ralu

Bya Ralu 1

19.03.2015, 18:58

arata perfect

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!