Supa crema de dovleac cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Supe, 18 Mar 2015 | 5168 vizualizari

COMENTARII (10)

Adele 1

18.03.2015, 11:20

Delicioasa

reisnaor_2006 1

18.03.2015, 11:30

foarte buna

miki_a 1

18.03.2015, 11:32

Ce buna trebuie sa fie! Imi place combinatia cu branza de burduf!
Orientativ, cam cata apa trebuie?

dantes 1

18.03.2015, 11:41

Buna!

MotanLaOale 1

18.03.2015, 11:55

buna buna

simona72 1

18.03.2015, 13:13

Sunt fan declarat al dovleacului si ma laud cu cateva retete bune cu dovleac ma rog, mie mi-au placut Imi place supa ta si sigur o voi proba, dar iti recomand si supa mea de dovleac cu mar chiar am o reteta in cap care ma macina, dar nu gasesc dovleac

AlexTeacher 1

18.03.2015, 13:47

Pui dovleacul la fiert asa cum ai pune orice leguma. 2-3 L, in functie de oala, in functie de cat dovleac folosesti, de cat de mare il tai etc. Practic apa o scurgi dar pastrezi un polonic - doua pentru atunci cand o vei blenda.

monik80 1

18.03.2015, 19:28

miki_a 1

19.03.2015, 11:50

Multumesc pentru raspuns!

Bya Ralu 1

19.03.2015, 18:58

arata perfect

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte cu sfecla rosie