Supă cremă de dovlecei preparată în vasul Zepter!

de Panacris in Supe, 30 Iul 2013 | 4044 vizualizari

 

Descoperind minunatul vas Zepter, în care legumele se prepară rapid și sănătos fără niciun adaos de apă, am ”purces” la prepararea acestei supe creme răcoritoare de vară.

 

INGREDIENTE

  • dovlecel 1 bucată,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • usturoi 4 căței,
  • roșii galbene 2 bucăți,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei de arahide,
  • lapte de cocos cca. 200 ml,
  • mentă proaspătă,
  • creson proaspăt,
  • rozmarin proaspăt,
  • crutoane aromate.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de dovlecei preparată în vasul Zepter!:

Numai revin asupra beneficiilor legumelor, deoarece în ultimul timp, gătind în minunatul vas Zepter, v-am tot informat.

Astfel ceapa curățată și tocată fideluță se dinstuie cu puțin ulei de arahide, în vasul rece Zepter. Se adaugă fâșii de dovlecei, coapte pe în prealabul pe grătar și felii de roșii galbene. Totul se asezonează de sare și piper, apoi se pune capacul, se lasă la foc mediu, până ce acul de pe indicatorul termocontrulului de pe capac ajunge în zona verde, se oprește focul și se lasă la gătit, cca. 25 de minute, ATENȚIE, fără foc. După acest interval, se adaugă laptele de cocos, mirodeniile, se dă din nou drumul la foc, ptr cca. 5 minute, apoi se oprește focul se lasă cca. 10 minute pentru a se îmbina gusturile. Legumele fierte se pasează cu mixerul, blenderul sau ce aveți în dotare, apoi supa cremă obținută se servește caldă cu crutoane aromate. Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de dovlecei preparată în vasul Zepter!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Panacris 1

30.07.2013, 21:06

Babi, încă nu e al meu După 4 august se stabilește finalista Așa că mai am ceva de lucru

alilianaa 1

30.07.2013, 22:28

buna, buna

babi5 1

27.08.2013, 19:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii