Supa crema de gulii cu nucsoara

de Brindusa in Supe, 29 Mai 2010 | 6955 vizualizari

COMENTARII (11)

PapaBun 1

29.05.2010, 01:17

ai stat ceva sa faci aranjamentul ala din dreapta .
da, asa e, gulia nu e prea folosita, insa in irlanda sau scotia, de exemplu, e destul de folosita.
la noi se fac tot creme din ea, in scotia se da garnitura la haggis, care e specialitatea lor nationala.

ela 1

29.05.2010, 01:19

pot sa citesc denumirea

ela 1

29.05.2010, 01:20

frumos aranjamentul ala

Ina 1

29.05.2010, 08:24

Ela. Ai dreptate si eu pot Dar tot a facut ceva ce reusim cu greu: aranjamentul de langa Felicitari!

rivka 1

29.05.2010, 08:46

foarte bine arata, mmm, e si foarte sanatoasa.
nu stiu de ce zici tu ca e putin folosita, probabil difera pe regiunile tarii ca si prazul ma gandesc, la noi facea maica-mea saptamanal gulie, supa si si mancarica de gulii... de cand eram mica.

Bucataras 1

29.05.2010, 08:53

Rivka , chiar ma intrebam ce mai faci ...

ana 1

29.05.2010, 09:15

mm ce bine arata!

Brindusa 1

29.05.2010, 10:46

PapaBun: aranjamentul Sa stii ca da. Nu vroiau sa stea deloc in castronelul cu supa asa ca trebuia sa fac ceva cu ele.

Brindusa 1

29.05.2010, 10:48

Ela, Ina ati invatat sa cititi in sfarsit?

Brindusa 1

29.05.2010, 10:51

Rivka, si mie imi facea bunica, care si-a trait tineretea in Ardeal. Pe aici prin Muntenia nu se prea foloseste. Si nici in bucataria internationala nu am prea vazut-o, poate din cauza gustului care se aseamana cu cel de cotor de varza. Mie, insa, imi place fff mult (ca si prazul)

Brindusa 1

29.05.2010, 10:51

Ana, mersic

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca cu ciuperci de padure